Kisten en urnen

Qua kisten bestaat er een groot scala aan mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige kist die gemaakt is van fineer, maar u kunt ook kiezen voor een massief houten kist. Tevens is er de vrijheid om de kist te beschilderen, er kunnen foto’s op de kist geplakt worden en zo zijn er nog tal van mogelijkheden.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een opbaarplank of opbaarmand. Hierin heeft u ook diverse opties om te kiezen. Wat u ook wenst, ik zal samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Urnen zijn er in diverse soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke urn, maar u kunt er ook voor kiezen om een bepaald voorwerp als urn te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een voorwerp waar u veel waarde aan hecht of veel herinneringen aan heeft.

Voor kinderen kan er ook gekozen worden voor een knuffel kei. Een knuffel kei is een kleine kei met een beetje as van de overledene erin. Deze kei kunnen kinderen beetpakken en dichtbij zich houden. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een grotere kei. Ze zijn er dan ook in diverse soorten en maten.