Regelen

Waar u ook verzekerd bent, ik kan de uitvaart voor u verzorgen. U heeft zelf alle keuzevrijheid om een uitvaartondernemer naar wens te kiezen. Een naturaverzekering doet wellicht anders vermoeden, maar u bent niet verplicht om in zee te gaan met een uitvaartondernemer die de verzekering aanwijst. Hierbij is het wel vaak zo dat het bedrag waar de naturaverzekering voor staat niet volledig wordt uitgekeerd als u kiest voor een andere uitvaartverzorger. 

Ik kan samen met u kijken naar de mogelijkheden binnen uw verzekering.

Bij het organiseren van de uitvaart zal het eerste contact met mij telefonisch zijn. Naderhand zal ik bij u langskomen voor een persoonlijk gesprek. Ik kijk dan wat uw wensen zijn en wat de wensen van de overledene waren. Het is dan aan mij om samen met u te zorgen voor een goed georganiseerde en mooie plechtigheid. Er is geen haast, niets hoeft direct alles kan rustig doorgesproken worden.

Door samen stap voor stap alles door te nemen komen wij tot een mooie plechtigheid.

Dit alles wordt vastgelegd in een draaiboek dat wij samen maken. Door een draaiboek is het voor iedereen duidelijk hoe de plechtigheid zal gaan verlopen en heeft u ruimte om zich volledig te kunnen concentreren op het afscheid. Na elk afscheid zal er een nagesprek plaatsvinden om de uitvaart te bespreken. Eventueel kunnen we nog andere zaken doornemen mocht hier behoefte aan zijn.