Over Jolanda

Al van kleins af aan intrigeerde mij het beroep van uitvaartverzorger. De mensen die ik bezig zag deden dat met veel respect en gevoel, iets wat mij triggerde om ooit ook voor dat vak te gaan kiezen. Een beetje van de zorg uit handen nemen op het moment dat er een verdrietige gebeurtenis ontstaat, dat leek me altijd al een mooi streven.

De fascinatie voor het werk heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn eigen idee├źn kreeg over het verzorgen van een uitvaart. Ik heb namelijk ook dingen gezien waarvan ik als jonge vrouw dacht dat het anders zou kunnen. En dat het anders kan, dat is waar ik voor sta. Ik wil het persoonlijk houden en dat wil ik ook uitstralen. Het verdriet kan ik uiteraard niet wegnemen, maar ik kan er wel voor zorgen dat ik voor u zoveel mogelijk zaken uit handen neem. Ik zal er dan voor zorgen dat er een mooie uitvaart gerealiseerd wordt.

Zelf ben ik 12 jaar werkzaam geweest in diverse leidinggevende functies, onder andere bij de overheid. Ik heb altijd met plezier gewerkt en het is ook een prachtig beroep, want ik kon diverse mensen bijstaan in hun werk. Toch miste ik al die tijd een stukje zorg, maar ik heb nu eindelijk de kans om mijn droom uit te laten komen. Als zelfstandig uitvaartverzorger wil ik het verschil gaan maken. Oprecht, betrokken en respectvol met u omgaan, maar ook met de zorg voor de overledene.